Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
Astrologie orară
ISBN
978-973-46-2934-3
An apariție
2013
Lună apariție
5
Număr pagini
250
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Colecție
HEXAGON > La limita cunoașterii
Domenii

Astrologie orară

Autori: Mihaela Dicu
INDISPONIBIL
24,03 lei

Vezi eBook
 
Pentru orice intrebare concreta, din orice domeniu, se poate intocmi o harta astrologica. Studiul acestei harti, axat in principal pe interpretarea relatiilor dintre planete si a amplasarii acestora in zodii si in casele astrologice, conduce la descrierea cu o exactitate uimitoare a cursului evenimentelor legate de intrebarea pusa. Cartea prezinta terminologia si tehnicile de interpretare specifice acestei ramuri a astrologiei, insotite de exemple ilustrative si de o sectiune de anexe care detaliaza notiuni necesare pentru o analiza corecta. Mihaela Dicu ofera in premiera pentru Romania un veritabil manual de astrologie orara, excelent documentat si bine sistematizat, care se adreseaza atit astrologilor profesionisti dornici sa se specializeze in aceasta ramura, cit si incepatorilor in domeniu.
 
 
An apariție
2013
Lună apariție
5
Număr pagini
250
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Fără comentarii
Ce este astrologia orara si cum functioneaza • Semnele zodiacale in astrologia orara • Atributele planetelor in astrologia orara • Forta planetelor • Dinamica planetelor • Relatiile dintre planete • Evaluarea timpului in astrologia orara • Cele 12 case astrologice • Stelele fixe in astrologia orara • Sortii sau partile arabe in astrologia orara • Grade specifice


Despre autori


Mihaela Dicu este conferențiar, consilier, autor și traducător în domeniul astrologiei. Membru fondator, președinte (2004-2008, prima legislatură) și președinte de onoare (din 2008) al Asociației Astrologilor din România (AAR). Membră a Centre d’Études, de Documentation et de Recherches sur l’Astrologie (CEDRA), Franța (din 1999). Membru fondator și senior editor al revistei Astrele (astrele.ro), pentru care scrie fără întrerupere de la înființare (2002). În 2000 a fondat Acubens, cel mai mare grup online de discuții astrologice în limba română (https://groups.io/g/acubens). A scris materiale astrologice pentru publicul larg în diverse publicații print și online – eAstrolog.ro, catchy.ro, Gazeta de Sud, Jurnalul național, Scrisul Românesc, Ziarul de Iași, 20 ani, Joy, The One, Baby, Celebrity, AstroGlob etc. A semnat timp de zece ani rubrica de astrologie a revistei glossy Avantaje (2001-2010). A avut numeroase apariții la posturi de televiziune (ProTV, TVR, TVR Craiova, Antena 1, Prima TV, Alege TV) și a acordat interviuri pentru diverse ziare, reviste, posturi de radio și televiziune. În perioada 2002-2004 a realizat emisiunea Interferențe astrale la TV Terra Sat, Craiova.

Intră în contact cu astrologia în 1974 și oferă consultații de astrologie de la începutul anilor ’90. Din 2002, prezintă conferințe de specialitate și, din 2010, susține cursuri de astrologie pentru avansați. A fost invitată să susțină un workshop de astrologie relațională la Congresul Internațional de Astrologie de la Istanbul (2013) și o conferință de astrologie elenistică la Congresul European de Astrologie, organizat de Austria, Italia și Bulgaria (online, noiembrie 2021). Are relații amicale cu mai mulți astrologi celebri din străinătate și a mijlocit participarea unora dintre ei la Congresele AAR de la București: Benjamin Dykes (SUA), Nicholas Campion (Anglia), Maurice Charvet (Franța), Öner Döșer (Turcia), Pepita Sanchis (Spania), Lucia Bellizia (Italia). Din 2006 organizează în fiecare vară la Craiova simpozionul național de astrologie AstroFestival, în colaborare cu AAR. Despre acest eveniment s-a scris un amplu și elogios articol în prestigioasa revistă americană The Mountain Astrologer.

La Editura Polirom a publicat volumele Zodiacul. Cartea semnelor astrale (ed. I, 2007; ed. a II-a, 2009; ed. a III-a, 2018), Primul pas spre horoscop. Planete și asteroizi în semne (2008), Numerologie practică (2010), Astrologie orară (2013), Astrologie relațională (2015), a tradus din limba franceză Astrologie previzională pentru începători de Catherine Aubier (2006), a tradus în colaborare, a îngrijit și a adnotat ediția Stele fixe și constelații în astrologie de Vivian Robson (2017).

Mai multe la www.mihaeladicu.ro, www.facebook.com/mihaela.dicu/Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.