Numerologie practică
Numerologie practică
Numerologie practică
Numerologie practică
Numerologie practică
Numerologie practică
Numerologie practică
Numerologie practică
Numerologie practică
Numerologie practică
Numerologie practică
Numerologie practică
Numerologie practică
Numerologie practică
Numerologie practică
Numerologie practică
Numerologie practică
Numerologie practică
Numerologie practică
Numerologie practică
Numerologie practică
Numerologie practică
ISBN
978-973-46-1584-1
An apariție
2009
Lună apariție
0
Număr pagini
216
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Colecție
HEXAGON > La limita cunoașterii
Domenii

Numerologie practică

Autori: Mihaela Dicu
INDISPONIBIL
19,22 lei

 
Ilustratii de Manuela Oboroceanu
 
Numerologia este o metoda de analiza si divinatie ce ofera indicatii cu privire la personalitate si destin. Numele, data nasterii si aproape toate elementele care au legatura cu viata noastra de zi cu zi (adresa, numarul de telefon, denumirea firmei la care lucram etc.) pot fi transpuse intr-o forma numerica simpla. Ea descrie personalitatea, motivatiile, scopurile, talentele si limitarile noastre, felul cum relationam cu mediul inconjurator, compatibilitatea cu alte persoane sau chiar momentele in care este cel mai bine sa actionam pentru a avea succes.
 
Carte recomandata de:    
 
An apariție
2009
Lună apariție
0
Număr pagini
216
Tip ediție
broșată
Format
135x200
Fără comentarii
Analiza numelui • Analiza datei de nastere • Numarul de destin • Numerologia iubirii • Profilul afectiv-erotic • Compatibilitate de cuplu • Numerologie pentru succes, bani si noroc • Anul personal • Numerologia in cotidian: aplicatiile practice ale numerologiei


Despre autori


Mihaela Dicu este conferențiar, consilier, autor și traducător în domeniul astrologiei. Membru fondator, președinte (2004-2008, prima legislatură) și președinte de onoare (din 2008) al Asociației Astrologilor din România (AAR). Membră a Centre d’Études, de Documentation et de Recherches sur l’Astrologie (CEDRA), Franța (din 1999). Membru fondator și senior editor al revistei Astrele (astrele.ro), pentru care scrie fără întrerupere de la înființare (2002). În 2000 a fondat Acubens, cel mai mare grup online de discuții astrologice în limba română (https://groups.io/g/acubens). A scris materiale astrologice pentru publicul larg în diverse publicații print și online – eAstrolog.ro, catchy.ro, Gazeta de Sud, Jurnalul național, Scrisul Românesc, Ziarul de Iași, 20 ani, Joy, The One, Baby, Celebrity, AstroGlob etc. A semnat timp de zece ani rubrica de astrologie a revistei glossy Avantaje (2001-2010). A avut numeroase apariții la posturi de televiziune (ProTV, TVR, TVR Craiova, Antena 1, Prima TV, Alege TV) și a acordat interviuri pentru diverse ziare, reviste, posturi de radio și televiziune. În perioada 2002-2004 a realizat emisiunea Interferențe astrale la TV Terra Sat, Craiova.

Intră în contact cu astrologia în 1974 și oferă consultații de astrologie de la începutul anilor ’90. Din 2002, prezintă conferințe de specialitate și, din 2010, susține cursuri de astrologie pentru avansați. A fost invitată să susțină un workshop de astrologie relațională la Congresul Internațional de Astrologie de la Istanbul (2013) și o conferință de astrologie elenistică la Congresul European de Astrologie, organizat de Austria, Italia și Bulgaria (online, noiembrie 2021). Are relații amicale cu mai mulți astrologi celebri din străinătate și a mijlocit participarea unora dintre ei la Congresele AAR de la București: Benjamin Dykes (SUA), Nicholas Campion (Anglia), Maurice Charvet (Franța), Öner Döșer (Turcia), Pepita Sanchis (Spania), Lucia Bellizia (Italia). Din 2006 organizează în fiecare vară la Craiova simpozionul național de astrologie AstroFestival, în colaborare cu AAR. Despre acest eveniment s-a scris un amplu și elogios articol în prestigioasa revistă americană The Mountain Astrologer.

La Editura Polirom a publicat volumele Zodiacul. Cartea semnelor astrale (ed. I, 2007; ed. a II-a, 2009; ed. a III-a, 2018), Primul pas spre horoscop. Planete și asteroizi în semne (2008), Numerologie practică (2010), Astrologie orară (2013), Astrologie relațională (2015), a tradus din limba franceză Astrologie previzională pentru începători de Catherine Aubier (2006), a tradus în colaborare, a îngrijit și a adnotat ediția Stele fixe și constelații în astrologie de Vivian Robson (2017).

Mai multe la www.mihaeladicu.ro, www.facebook.com/mihaela.dicu/Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.