Ghid de conversație român-japonez
ISBN
973-683-892-7
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
320
Tip ediție
broșată
Format
115x165
Colecție
LIMBI STRĂINE > Ghiduri de conversație
Domenii

Ghid de conversație român-japonez

Autori: Angela Hondru , Raluca Nicolae
INDISPONIBIL
28,85 lei

 
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
320
Tip ediție
broșată
Format
115x165
Fără comentarii


Despre autori


Angela Hondru, prof. univ. dr., mai semneaza la Editura Polirom lucrarile: Curs practic de limba japoneza (2002), Ghid de conversatie roman-japonez (2002), Ghid de conversatie japonez-roman (2004), i>Ghid de conversatie roman-japonez (2005) precum si traduceri din literatura japoneza: Haruki Murakami, Padurea norvegiana (2002), Haruki Murakami, La sud de granita, la vest de soare (2003), Haruki Murakami, Cronica pasarii-arc (2004), Shusaku Endo, Un idiot minunat (2004), Eiji Yoshikawa, Musashi (2004).


Raluca Nicolae, master în filosofia culturii, autoarea revistei Tomodachi (revistă de limbă şi cultură japoneză) şi a mai multor traduceri din literatura japoneză.Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.