Ghid de conversație român-francez
ISBN
973-683-686-X
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
216
Tip ediție
broșată
Format
115x165
Colecție
LIMBI STRĂINE > Ghiduri de conversație
Domenii

Ghid de conversație român-francez

Autori: Laurențiu Zoicaș
INDISPONIBIL
19,22 lei

 
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
216
Tip ediție
broșată
Format
115x165
Fără comentarii
Expresii uzuale • In oras • La hotel • La restaurant • La cumparaturi • La muzeu • La medic


Despre autori


Laurentiu Zoicas (n. 6 februarie, 1963, Bucuresti) este lector la Catedra de limba si literatura franceza a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea Bucuresti, unde preda literatura franceza si teoria traducerii literare. A tradus mai multe volume de autori francezi, intre care Honore de Balzac - "Proscrisii si alte povestiri din Comedia Umana" (in colaborare, Polirom, 1998), Vladimir Jankelevitch - „Iertarea" (Polirom, 1998), Pierre Hadot - „Plotin sau simplitatea privirii" (Polirom, 1998). La Editura Polirom au mai aparut: „Ghid de conversatie roman-francez“ (2001) si „Ghid de conversatie roman-francez” (2005).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.