Ghid de conversație român-german
ISBN
973-683-676-2
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
184
Tip ediție
broșată
Format
115x165
Colecție
LIMBI STRĂINE > Ghiduri de conversație
Domenii

Ghid de conversație român-german

Autori: Hans Neumann
INDISPONIBIL
14,35 lei

 
Ghidul de conversatie roman-german constituie un instrument deosebit de util pentru toti cei care, intr-un fel sau altul (afaceri, turism etc.), au conexiuni cu vorbitorii de limba germana, dar si pentru cei care doresc sa faca un prim pas in aprofundarea acestei limbi.
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
184
Tip ediție
broșată
Format
115x165
Fără comentarii
Indicatii de pronuntie • Expresii uzuale • Voiajul cu autoturismul • Calatoria cu trenul, avionul sau vaporul • Gastronomie • In oras • Divertisment, distractii • Cumparaturi - magazine • Coafor - frizerie • Sanatate, boala


Despre autori


Hans Neumann este lector dr. la Catedra de germanistica din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. A urmat cursuri de specializare la universitatile din Konstanz si Viena. La Editura Polirom a mai publicat Ghid de conversatie roman-german (ed. I, 2001; ed. a II-a, 2008), Dictionar de buzunar german-roman/roman-german (2009, in colaborare) si Dictionar medical de buzunar german-roman/roman-german (ed. I, 2010; ed. a II-a, 2012); a tradus de asemenea volumul Psihologia sociala moderna, semnat de Serge Moscovici si Ivana Markova.Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.