RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
RealK
ISBN
973-681-686-9
An apariție
2004
Lună apariție
9
Număr pagini
192
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Colecție
EGO. PROZĂ
Domenii

RealK

Autori: Dragos Bucurenci
INDISPONIBIL
15,32 lei

 
Prefata de Florin Iaru
RealK este povestea celui pe linga care treci pe strada, a celui pe care il vezi la cinema, a celui care iti ofera locul in autobuz – a tinarului obisnuit pe care nu ti-l vei putea inchipui niciodata in postura consumatorului de droguri, in cea mai mare parte a timpului departat de viata reala. Scris sub forma unui jurnal, RealK reprezinta insemnarile unui tinar personaj bucurestean publicate ca un jurnal online pe masura ce au fost scrise si supuse atentiei tiparului de fictivul sau prieten. Personajul isi povesteste halucinatiile, intimplarile si enervarile cotidiene, mizeria si frumusetile pe care le traieste alaturi de prieteni, in Romania anului 2003. „Lucruri care fac sa imi bata inima cu putere: faptul ca am citit un text extraordinar, RealK ...” (Alex. Leo Serban)
An apariție
2004
Lună apariție
9
Număr pagini
192
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


Dragos Bucurenci (n. 1981) este director al organizatiei „Salvati Dunarea si Delta”. Colaborator al saptaminalului Dilema Veche, din ianuarie 2004, cu rubricile „chat@cluburenci” si „piine prajita”. A mai publicat in: Observator cultural, Sfertul Academic (saptaminal al comunitatii academice editat de Universitatea din Bucuresti) si FHM.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.