Introducere în neuroștiințele cognitive
ISBN
973-683-796-3
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
248
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
COLLEGIUM
Domenii

Introducere în neuroștiințele cognitive

Autori: Jean Delacour
INDISPONIBIL
19,95 lei

 

Traducere de Raluca Melinte

Scopul lucrarii este sa faciliteze accesul cititorului nespecialist in acest domeniu, prin definirea notiunilor de baza, reluarea cunostintelor elementare de psihologie si neurostiinte. De asemenea, sint ilustrate demersurile neurostiintelor cognitive prin una dintre temele lor majore: neurobiologia invatarii si memoriei. Cartea este destinata studentilor din primii ani de la facultatile de psihologie, propunind date ale stiintelor contemporane si solutii exacte anumitor probleme epistemologice.

An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
248
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
Definitia, domeniul si bazele biologice ale neurostiintelor cognitive • De la neuron la creier: citeva notiuni elementare ale neurostiintelor • Formele de invatare si memorii • Neurostiintele cognitive in invatare


Despre autori


Jean Delacour, profesor la Universitatea Paris VII; conduce laboratorul de psihofiziologie si preda neurostiintele; specialist in neurobiologia invatarii si memoriei. A publicat numeroase articole in reviste de circulatie internationala. Semneaza mai multe lucrari consacrate atit metodelor si rezultatelor experimentale, cit si problemelor epistemologice ale neurostiintelor cognitive.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.