Julieta
Julieta
Julieta
Julieta
Julieta
Julieta
Julieta
Julieta
Julieta
Julieta
Julieta
Julieta
Julieta
Julieta
Julieta
Julieta
ISBN
978-973-46-1766-1
An apariție
2010
Lună apariție
10
Număr pagini
576
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
CHIC
Domenii

Julieta

Autori: Anne Fortier
 
Traducere din limba engleza si note de Mihaela Negrila
 
Tu ce ai face daca ai descoperi ca stramoasa ta este nimeni alta decit Julieta lui Shakespeare? Si ca in orasul natal te asteapta o mostenire de familie aflata sub apasarea unui blestem cumplit, dar si dragostea vietii tale, la fel de intensa ca in urma cu peste sase veacuri ?
 
Plin de mister, pasiune si suspans, romanul Julieta este o abordare inedita si indrazneata a povestii de dra­goste care a stat la baza celebrei piese shakespeariene Romeo si Julieta. Cartea, a carei actiune se petrece, in cea mai mare parte, in decorul romantic al orasului Siena, descrie aventurile incredibile ale tinerei Julie Jacobs. Primind drept mostenire cheia unui seif mis­terios, aceasta descopera ca este urmasa frumoasei Giulietta, a carei iubire tragica pentru Romeo a zgu­duit nu doar Italia medievala, ci lumea intreaga. Cautind sa dezlege misterul unei fabuloase comori de familie, Julie afla in curind ca cele peste sase secole care o despart de evenimentele din 1340 n-au stins nici dus­mania ancestrala dintre cele mai puternice clanuri ale Sienei, nici blestemul ce pare sa apese in continuare asupra lor si caruia este pe cale sa‑i cada ea insasi victima. Singurul lucru capabil sa impiedice acest dez­no­damint este aparitia providentiala a lui Romeo – asta daca Julieta reuseste sa‑l recunoasca sub actuala lui infatisare.
 
„Anne Fortier jongleaza cu maiestrie cu intorsaturile de situatie si pistele false, iar rezultatul este o poveste de dragoste plina de suspans, un Cod al lui Da Vinci destinat femeii inteligente si moderne.” (Publishers Weekly)
 
Carte recomandata de      
An apariție
2010
Lună apariție
10
Număr pagini
576
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Anne Fortier s‑a nascut si a copilarit in Danemarca, pe tarmul Marii Nordului. A studiat Istoria ideilor la Universitatea Aarhus, iar numeroasele ei calatorii de studii au purtat‑o in Norvegia, Statele Unite, la Paris si la Oxford. Dupa ce si‑a obtinut doctoratul, s‑a sta­bilit in SUA, unde a fost coproducatoare a documen­tarului Fire and Ice: The Winter War of Finland and Russia, distins cu un premiu Emmy in 2007, an in care Anne Fortier isi incepe colaborarea cu Institutul de Studii Umaniste din Washington D.C. A debutat ca scriitoare in 2005, cu o fantezie gotica intitulata Shepherds on the Mountain, publicata in Danemarca. In 2008, romanul Julieta a fost achizitionat de Random House, iar intre timp drepturile asupra traducerii au fost vindute in treizeci de tari.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.