Trei într-un pat
Trei într-un pat
Trei într-un pat
Trei într-un pat
Trei într-un pat
Trei într-un pat
Trei într-un pat
Trei într-un pat
Trei într-un pat
Trei într-un pat
Trei într-un pat
Trei într-un pat
Trei într-un pat
Trei într-un pat
Trei într-un pat
Trei într-un pat
ISBN
978-973-46-1011-2
An apariție
2008
Lună apariție
8
Număr pagini
504
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
CHIC
Domenii

Trei într-un pat

Autori: Catherine Alliott
 

Traducere din limba engleza si note de Maria Zirra

Trei intr‑un pat (2006) este o poveste impanata cu ironii si situatii delicate de un comic irezistibil despre cum gelozia, schimbarea domiciliului, paranoia si viata la tara (in Anglia) nu prea fac casa buna. Imogen Cameron, pictorita neremarcata, se vede nevoita s‑o ia de la zero, financiar vorbind, intr‑o casuta la o oarecare distanta de Londra sa natala. Nevoita sa locuiasca pe „teritoriul” unei foste iubite a sotului (care‑i tot da tircoale) si stapina peste un cird de animale domestice ce‑i par cel putin amenintatoare, Imogen mai are si un copil de crescut. Daca si, mai ales, cum se descurca ramine sa descoperiti printre hohote de ris in aceasta carte pe care o devorezi dintr‑o rasuflare, ca sa te intorci la ea ori de cite ori te ameninta depresia. Autoarea, copywriter de profesie, stie sa‑si dozeze efectele in asa fel incit sa‑si tina cititorii cu ochii mari de uimire si gura pina la urechi de‑a lungul sirului de intimplari prin care trece eroina.

„Un roman spumos, inteligent si extrem de amuzant!” (Daily Telegraph)

„Cartile lui Catherine Alliott provoaca dependenta: veti devora intr-o veselie pagina dupa pagina!” (Today)

„Catherine Alliott le are pe toate: desteptaciunea, simtul umorului si gustul pentru povestile de dragoste trasnite...” (Time Out)

An apariție
2008
Lună apariție
8
Număr pagini
504
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Una dintre cele mai apreciate scriitoare britanice ale momentului si preferata celebrei Marian Keyes, Catherine Alliott s-a nascut si a crescut in Hertfordshire. Dupa absolvirea universitatii Warwick, a lucrat la o agentie de publicitate din Londra, apoi s-a mutat in Hertfordshire, unde s-a dedicat in intregime scrisului si familiei. Primul ei roman, The Old-Girl Network (1994), a fost inclus in WH Smith Fresh Talent Promotion si a devenit imediat un bestseller international, ca si romanele ulterioare, dintre care amintim: Going Too Far (1994), The Real Thing (1996), Rosie Meadows Regrets... (1998), Olivia’s Luck (2000),The Wedding Day (2004) si A Crowded Marriage (2006; Polirom, 2008).



Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.