Dădacul
Dădacul
Dădacul
Dădacul
Dădacul
Dădacul
Dădacul
Dădacul
Dădacul
Dădacul
Dădacul
Dădacul
Dădacul
Dădacul
Dădacul
Dădacul
Dădacul
Dădacul
Dădacul
Dădacul
Dădacul
Dădacul
ISBN
978-973-46-0657-3
An apariție
2007
Lună apariție
8
Număr pagini
480
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
CHIC
Domenii

Dădacul

Autori: Holly Peterson
INDISPONIBIL
9,99 lei

 
Traducere din limba engleza de Ioana-Mihaela Carstea.

„Am pus mina pe Dadacul si l-am citit dintr-o rasuflare. Este un portret remarcabil al vietii bogatasilor din Manhattan, in cele mai intime detalii. Si, mai ales, m-a facut sa-mi doresc si eu un dadac doar al meu!” (Sophie Kinsella)

Dadacul este romanul de debut al lui Holly Peterson, un portret ironic al vietii bogatasilor din Manhattan. Daca despre dadace a auzit oricine, la ce ar putea servi dadacii ? La aceasta intrebare nu veti gasi un raspuns decit citind cum mamele bogate din New York, dintre care face parte si Jamie, descopera ca sotii lor sint mult prea ocupati pentru a-si mai indeplini rolul de figuri paterne in viata mostenitorilor. Un dadac, asadar, este un barbat in floarea virstei, atragator, cultivat, plin de umor, tandru si cu picioarele pe pamint: combinatia perfecta pentru a le oferi acestor baieti modelul masculin ideal. Dar, judecind dupa reactia lui Jamie, copiii nu sint singurii marcati de prezenta dadacului in viata lor...
An apariție
2007
Lună apariție
8
Număr pagini
480
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Holly Peterson (n. 1964) este autoarea bestselle­rului Dadacul (Polirom, 2007). A colaborat cu Newsweek, cu revista Talk si a lucrat, timp de mai bine de un deceniu, la postul de televiziune ABC, cariera incununata cu prestigiosul Premiu Emmy. Proza ei a fost publicata in The New York Times, Newsweek, Talk, The Daily Beast, Vogue, Harper’s Bazaar.Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.