Ex-ii anonimi
Ex-ii anonimi
Ex-ii anonimi
Ex-ii anonimi
Ex-ii anonimi
Ex-ii anonimi
Ex-ii anonimi
Ex-ii anonimi
Ex-ii anonimi
Ex-ii anonimi
Ex-ii anonimi
Ex-ii anonimi
Ex-ii anonimi
Ex-ii anonimi
Ex-ii anonimi
Ex-ii anonimi
ISBN
973-46-0366-3
An apariție
2006
Lună apariție
11
Număr pagini
432
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
CHIC
Domenii

Ex-ii anonimi

Autori: Lauren Henderson
 

 

Traducere din limba engleza si note de Aniela Iacoboschi

Romanul care te invata cum sa-ti tratezi dependenta de fostii iubiti!


Ex-ii anonimi este un roman inteligent si romantic despre natura iubirii si a obsesiei, dar mai ales despre imperceptibila diferenta dintre ele. Subiectul este aparent simplu: Davey descopera in dormitorul prietenei sale, Rebecca, un adevarat altar inchinat fostului ei iubit si o convinge sa-l insoteasca la intilnirile Alcoolicilor Anonimi, unde el insusi era membru. Sustinatorul moral al lui Davey, Jake, o va ajuta pe Rebecca sa isi constientizeze dependenta si sa accepte ajutorul celorlalti. Astfel, ia fiinta un grup de sapte membri care va functiona dupa un program special, cu douasprezece etape, pe principiul goethean al afinitatilor elective, avind ca scop precis redescoperirea dragostei si a increderii in sine. Lauren Henderson pune astfel publicului cititor o intrebare indrazneata: este sau nu iubirea un impresionant proces de autosugestie?

An apariție
2006
Lună apariție
11
Număr pagini
432
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Lauren Henderson s‑a nascut la Londra in 1966. Si‑a inceput cariera ca jurnalista in orasul natal, apoi s‑a mutat in Toscana, dedicindu‑se in intregime scrisului. A devenit cunoscuta datorita romanelor din seria misterelor lui Sam Jones: Dead White Female, Too Many Blondes, Black Rubber Dress, Freeze My Margarita, Strawberry Tattoo, Chained! si Pretty Boy, traduse in nenumarate limbi si stind la baza unor scenarii cinematografice de succes. Imbinind umorul de buna calitate cu suspansul tipic romanelor politiste, aceste carti inaugureaza o noua specie literara, botezata de presa din Marea Britanie crime chick‑lit. In colectia CHIC a Editurii Polirom i‑au aparut pina in prezent Exes Anonymous (Ex‑ii anonimi, 2006) si alte trei romane din seria misterelor lui Sam Jones: Margarita cu gheata, Rochia neagra de latex si Femeie. Alba. Moarta, toate in 2007.



Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.