Diabetul zaharat
ISBN
973-683-180-9
An apariție
1998
Lună apariție
12
Număr pagini
128
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
BIOS
Domenii

Diabetul zaharat

Autori: Ioan Bostaca
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Lucrarea ofera o informare teoretica exacta si succinta asupra diabetului zaharat si a numeroaselor sale complicatii, excluzind toate notiunile incerte sau controversate. Sint tratate, pe capitole, urmatoarele probleme: etiopatogenia, diagnosticul, complicatiile diabetului zaharat , dar si examinarea unui diabetic, tratamentul, recomandari practice privind administrarea insulinei s.a.
An apariție
1998
Lună apariție
12
Număr pagini
128
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
Consideratii fiziopatologice si etiologice • Diagnosticul diabetului zaharat • Complicatiile diabetului zaharat • Examinarea unui pacient diabetic • Tratament • Tratamentul cetoacidozei


Despre autori


Ioan Bostaca este doctor in medicina, medic primar boli interne si cardiologie, Conferentiar UMF Iasi, Clinica I medicala Cardiologica, Spitalul „Sf. Spiridon”. De acelasi autor: „Diabetul zaharat; DMC. Dictionar de medicamente in cardiologie” (in colaborare cu Eduard Dabija), „Cheile diagnosticului in clinica medicala”, „English in medicine” (in colaborare cu Viorica Dobrovici), „Diagnostic electrocardiografic” (coautor: Carol Marcu).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.