Ancheta epidemiologică în practica...
ISBN
973-683-077-2
An apariție
1998
Lună apariție
12
Număr pagini
144
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
BIOS
Domenii

Ancheta epidemiologică în practica medicală

Autori: Doina Azoicăi
 
„Ancheta epidemiologica a fost si ramine singura metoda operationala in masura sa raspunda acestor deziderate. Cunoasterea diverselor tipuri de ancheta epidemiologica si a metodelor de realizare a acestora constituie o necesitate in pregatirea medicului. Lucrarea Ancheta epidemiologica in practica medicala reprezinta o valoroasa contributie la orientarea medicilor, de diferite specialitati, in utilizarea anchetei epidemiologice in scopul eficientizarii continue a programelor de preventie si control ale maladiilor transmisibile si netransmisibile.” (Prof. univ. dr. Aurel Ivan)
An apariție
1998
Lună apariție
12
Număr pagini
144
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
Principiile generale care orienteaza operatiunile de culegere a informatiilor epidemiologice • Ancheta epidemiologica operationala • Ancheta epidemiologica speciala • Metodologia utilizata în realizarea anchetelor epidemiologice descriptive si analitice • Fisa comuna de ancheta epidemiologica în bolile transmisibile • Modele orientative de fisa de ancheta epidemiologica în diferite boli transmisibile si netransmisibile • Termeni uzuali folositi în realizarea anchetei epidemiologice


Despre autori


Doina Azoicai - doctor in stiinte medicale, medic specialist, sef de lucrari la Catedra de Epidemiologie a Universitatii de Medicina si Farmacie din Iasi. Coautor al unor importante lucrari in domeniul epidemiologiei.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.