Existență și adevăr
ISBN
973-683-534-0
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
198
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
BIBLIOTECA POLIROM
Domenii
Filosofie > Curente
        >> Existenţialism

Existență și adevăr

Autori: Jean-Paul Sartre
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Traducere de Giuliano Sfichi. „1948. Razboiul rece. Nu trebuie uitat faptul ca Sartre scria Adevar si existenta in atmosfera lui angoasanta. Disparitia omenirii in urma unui al treilea razboi mondial, cel atomic, era o ipoteza la ordinea zilei. Dezbaterea filosofica legata de soarta aventurii umane, sfirsit inevitabil catastrofal sau progres nesfirsit, putea fi transata in orice moent de un eveniment definitoriu si absurd, pe care filosoful se straduia de altfel sa il impiedice prin toate scrierile si actiunile sale.” (Arlette Elkaim-Sartre)
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
198
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Jean-Paul Sartre (1905-1980), filosof, prozator, dramaturg si eseist francez. Fondator al existentialismului prin lucrarea Fiinta si neantul (1943). Alte carti: Greata (1938), Zidul (1939), Cuvintele (1964). Doua traduceri in Biblioteca Polirom: Adevar si existenta; Carnete dintr-un razboi anapoda.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.