Cărțile autorului Ales Debeljak

Ales Debeljak (n. 1961), poet si profesor universitar sloven. A publicat opt volume de eseuri si sase de poezii. Printre volumele de poezie traduse in engleza se numara „Anxious Moments” („Clipe de neliniste”, 1994), „Dictionary of Silence” („Dictionar de tacere”, 1999) si „The City and the Child” („Orasul si copilul”, 1999). Dintre volumele sale de esuri enumeram aici „Twilight of the Idols: Recollections of a Lost Yugoslavia” („Amurgul idolilor: amintiri despre o Iugoslavie pierduta”, 1994), „Reluctant Modernity: the Institution of Art and Its Historical Forms” („Modernitatea sovaielnica: institutia artei si formele ei istorice”, 1998) si o vasta antologie pe care a alcatuit-o el insusi, „The Imagination of Terra Incognita: Slovenian Writing, 1945-1995” („Imaginatia unei Terra Incognita: 1945-1995”, 1997). Cartile sale au fost traduse in engleza, japoneza, germana, croata, poloneza, maghiara, ceha, spaniola, slovaca si italiana.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.