Cărțile autorului Stanislao G. Pugliese

Stanislao G. Pugliese este „associate professor” la Catedra de Istorie Moderna a Europei – Hofstra University (New York). Ca specialist in probleme ce tin de miscarea de rezistenta antifascista din Italia si de populatia italiana de origine evreiasca, a scris „Carlo Rosselli: Socialist Heretic and Antifascist Exile” (Harvard University Press, 1999), lucrare ce a cistigat Premiul „Ignazio Silone” (2000) si Premiul „Lawrence Stessin” al Universitatii Hofstra. Dintre lucrarile editate: „Italian Fascism and Antifascism: A Critical Anthology” (Manchester University Press, 2001), „The Most Ancient of Minorities: The Jews of Italy” (Greenwood Press, 2002). A publicat – in bine cunoscute reviste de specialitate – numeroase eseuri de istorie si cultura italiana si italo-americana: „The Books of the Roman Ghetto Under the Nazi Occupation” a fost distins cu Premiul literar „Peter E. Herman” (Hofstra University). In prezent, profesorul Pugliese lucreaza la diverse proiecte, dintre care mentionam: o biografie a scriitorului italian antifascist Ignazio Silone (in curs de aparitie la Farrar, Strauss, Giroux) si un amplu studiu intitulat „Representing the Resistance: Toward an Historiography of Italian Antifascism”.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.