Cărțile autorului Michael Shafir

Michael Shafir (1946-2022) a fost Analist Principal pentru Europa Centrala si de Est in Departamentul de Analiza Regionala al postului de radio Europa Libera/Libertatea de la Praga. A fost, in acelasi timp, si redactor-sef al publicatiei Internet „East European Perspectives”. S-a nascut la Bucuresti in 1944 si a emigrat in Israel dupa terminarea liceului, in 1961. Studii de literatura engleza si istorie la Universitatea Ebraica din Ierusalim, urmate de studii universitare superioare (M.A., doctorat in stiinte politice) la aceeasi universitate, precum si la London School of Economics. A fost directorul departamentului de stiri pentru strainatate la Kol Israel si lector in stiinte politice la Universitatea Tel Aviv. De asemenea, a fost director-adjunct al Departamentului pentru Cercetarea Opiniei Publice la Radio Europa Libera, München, preluind apoi directia sectiei romanesti a Departamentului de analiza si cercetare al aceluiasi post de radio. Michael Shafir este autorul volumului „Romania: Politics, Economics and Society.Political Stagnation and Simulated Change” (Londra, Boulder Co, 1985).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.