Cărțile autorului Mariana Momanu

Mariana Momanu,conferentiar universitar doctor la Departamentul de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea „Al.I. Cuza”, Iasi. A urmat stagii de cercetare si documentare in Franta, Elvetia si Anglia. Domenii de competenta: teoria educatiei, pedagogie contemporana, istoria pedagogiei, parteneriat educational, alternative educationale. A publicat numeroase studii si articole in reviste de specialitate sau volume colective, printre care: „Universitatea «Al.I. Cuza» in anii sovietizarii invatamintului rominesc”, in Gh. Iacob (coord.), Universitatea din Iasi. De la modelul francez la sistemul Bologna (2007), „Educatia pentru drepturile omului – un demers intercultural”, in T. Cozma (coord.), O noua provocare pentru educatie: interculturalitatea (2001),„The education of Roma children in Romania: description, difficulties,solutions”, Intercultural Education, vol. 11, nr. 3 (coautor, 2000),„Aspecte conflictuale ale situatiei pedagogice”, in A. Neculau, A.Stoica‑Constantin (coord.),Conflictul si rezolvarea lui. Perspective multidisciplinare(1998),„Formare si indoctrinare in invatamintul superior”, in A. Neculau (coord.), Cimpul universitar si actorii sai (coautor, 1997), Psihopedagogie pentru examenele de definitivare si grade didactice (coautor, 1998), Educatie si ideologie. O analiza pedagogica a sistemului totalitar comunist (2005), Introducere in teoria educatiei (2002).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.