Cărțile autorului Cristina-Maria Gavrilescu

Cristina-Maria Gavrilescu (n. 1961) este medic primar, sef de lucrari medicina interna, Clinica a V-a Medicala, Facultatea de Medicina Stomatologica, UMF Iasi, avind de asemenea specialitatile de farmacologie clinica si gerietrie-gerontologie. Este membru si membru fondator al mai multor asociatii si societati stiintifice medicale. Autoare si coautoare la numeroase lucrari stiintifice si cercetari pe teme de farmacovigilenta si de medicina interna.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.