Cărțile autorului Gisela Bock

Gisela Bock (n. 1942) preda istoria Europei la Free University of Berlin si este visiting professor la Central European University. Preda cursuri legate de istoria miscarilor feministe. A mai publicat: „Maternity and Gender Policies. Women and the Rise of the European Welfare States, 1880s-1950s” (Londra 1991), „Nazism and German Society, 1933-1945” (Londra, 1994), „Beyond Equality and Difference: Citizenship, Feminist Politics and Female Subjectivity” (Londra, 1992), „Feminism and History” (Oxford, 1996). La Editura Polirom a fost publicat volumul „Femeile in istoria Europei. Din Evul Mediu pina in zilele noastre” (2002).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.