Cărțile autorului Colm Tóibín

Primul roman al lui Colm Toibin (Sudul, 1990) a fost distins cu Irish Times Literature Award in 1991. Cartile urmatoare au confirmat premiul de debut, caci toate au obtinut premii sau nominalizari importante: Ierburile in flacari (1992) a cistigat Encore Award, Povestea noptii (1996; Polirom, 2002) a primit Ferro-Grumley Award in 1997, Farul din Blackwater (1999) a fost nominalizat la Booker Prize, Maestrul (2004; Polirom, 2007) a fost nominalizat la Man Booker Prize si distins cu IMPAC Prize, Los Angeles Times Novel of the Year Award si Prix du Meilleur Livre Etranger, iar Brooklyn (2009) a cistigat Costa Novel Award pentru anul 2009. Ultimul roman publicat, Testamentul Mariei (2012), a fost nominalizat la Booker Prize in 2013.

BIBLIOTECA POLIROM

Maestrul

Colm Tóibín
INDISPONIBIL

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.