Cărțile autorului Constantin Teodorovici

Constantin Teodorovici este cercetator la Institutul de Filologie Romana „A. Philippide” al Academiei Romane, filiala Iasi. Este coautor al urmatoarelor lucrari: Dictionarul literaturii romane de la origini pina la 1900 (Editura Academiei, Bucuresti, 1979), Dictionar enciclopedic ilustrat (Editura Cartier, Chisinau, 1999), Dictionarul general al literaturii romane (lucrare aflata in planul Academiei Romane, din care au aparut primele patru volume). De asemenea, a publicat numeroase articole de specialitate in Anuarul Institutului de Filologie Romana „A. Philippide” si a ingrijit (in colaborare) si postfatat volumul G. Calinescu, Mihai Eminescu. Studii si articole (Junimea, Iasi, 1979). La Editura Polirom a publicat, in colaborare, Dictionar spaniol-roman de expresii si locutiuni (2002) si Dictionar roman-spaniol de expresii si locutiuni (2005).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.