Cărțile autorului Cristian Bocancea

Cristian Bocancea (n. 1966), conferentiar universitar, decan al Facultatii de Stiinte Politice a Universitatii „Petre Andrei” din Iasi; doctor in stiinte politice la Universite des Sciences Sociales de Toulouse. A publicat urmatoarele volume: „Le pluralisme politique en Roumanie” (CIRESS, Toulouse, 1991), „Asistenta sociala. Elemente de teorie si strategii de mediere” (in colaborare cu George Neamtu, la Editura A 92, Iasi, 1996), „Stiinta politicului” (in colaborare cu Anton Carpinschi, la Editura Universitatii „Al.I. Cuza”, Iasi, 1998), „La Roumanie du communisme au post-communisme” (L’Harmattan, Paris, 1998), „Elemente de asistenta sociala” (in colab. cu George Neamtu, Editura Polirom, 1999), „Istoria ideilor politice de la antici la moderni” (Editura Polirom, 2002), „Meandrele democratiei” (Editura Polirom, 2002).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.