Cărțile autorului Mihai Șora

Mihai Sora (n. 7 noiembrie 1916) este unul dintre cei mai insemnati ginditori romani contemporani. Studii de filosofie la Universitatea din Bucuresti (1934-1938). Cercetator la Centre National de la Recherche Scientifique Paris. Dupa 1989, a fost Ministru al Invatamintului. Membru fondator al Grupului pentru Dialog Social. Din volumele publicate: „Du dialogue interieur” (1947), „Sarea pamintului” (1978), „A fi, a face, a avea” (1985), „eu & tu & el & ea sau dialog generalizat” (1990), „Despre dialogul interior” (1995), „Firul ierbii” (1998).
Distins in 2012 cu Premiul de Excelenta in cadrul Galei Premiilor Radio Romania Cultural.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.