Cărțile autorului Lavinia Betea

Lavinia Betea, absolventa a Facultatii de Istorie‑Filosofie si doctor in psihologie al Universitatii „Babes‑Bolyai” din Cluj‑Napoca, este profesor de psihologie sociala si politica la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, sefa Sectiei de Istorie Recenta a ziarului Jurnalul National. A mai publicat: Sfirsitul libertatii (1993), Maurer si lumea de ieri. Marturii despre stalinizarea Romaniei (1995, 2000), Alexandru Birladeanu despre Dej, Ceausescu si Iliescu (1997), Lucretiu Patrascanu. Moartea unui lider comunist (2001; Premiul Academiei Romane, 2003, reed. 2005), Linul balans al memoriei (2002), Mentalitati si remanente comuniste (2005), Am facut Jilava in pantofi de vara. Convorbiri cu Ioana Berindei (2006), Barbati si femei. Intilniri cu Serge Moscovici (2007), Partea lor de adevar (2008), Psihologia poli­tica – o disciplina societala (in colab., 2008). A scris prefata si notele si a realizat selectia textelor pentru volumul lui Paul Sfetcu 13 ani in anticamera lui Dej (2000, 2008). La Editura Polirom, de aceeasi autoare au mai aparut: Convorbiri neterminate. Corneliu Manescu in dialog cu Lavinia Betea (2001), Psihologie politica. Individ, lider, multime in regimul comunist (ed. I, 2002).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.