Cărțile autorului Claude-Jean Bertrand

Claude-Jean Bertrand este doctor si profesor emerit la Institutul Francez de Presa. A predat la universitatile din Strasbourg si Nanterre si la mai multe facultati americane de jurnalism. Printre cartile pe care le-a scris sau coordonat, amintim: „The British Press" (1969), „Les Medias aux Etats-Unis" (1974, editia a V-a in 1997), „Les Etats-Unis et leur television" (1989), „La deontologie des medias" (1997, tradusa in Statele Unite si in Brazilia), „Les Medias en Grande-Bretagne" (1998), „L´Arsenal de la democratie" (1999).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.