Cărțile autorului Petru Iluț

Petru Ilut este profesor emerit la Departamentul de Sociologie al Universitatii „Babes‑Bolyai” din Cluj‑Napoca. Licentiat in filosofie, doctor in psihologie (sociala), cu stagii de specializare in SUA si, de mai scurta durata, in Franta, Germania si Suedia. Domenii de interes: sociopsihologia familiei si a valorilor, metodologia cercetarii sociale. A publicat si coordonat numeroase volume la diverse edituri din tara. Dintre cartile sale, la Editura Polirom au aparut: Ancheta sociologica si sondajul de opinie. Teorie si practica (1997/2006, in colab. cu Traian Rotariu), Abordarea calitativa a socioumanului (1998), Iluzia localismului si localizarea iluziei. Teme actuale de psihosociologie (2000), Sinele si cunoasterea lui. Teme actuale de psihosociologie (2001), Valori, atitudini si comportamente sociale. Teme actuale de psihosociologie (2004), Sociopsihologia si antropologia familiei (2005), Psihologie sociala si sociopsihologie (2009). Mai recent, la aceeasi editura, este coautor al volumului coordonat de T. Rotariu si V. Voineagu, Inertie si schimbare. Dimensiuni sociale ale tranzitiei in Romania (2012), si coordonator al volumului In cautare de principii. Epistemologie si metodologie sociala aplicata (2013). Este membru in asociatii profesionale din tara si din strainatate.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.