Cărțile autorului Beatris Serediuc

Beatris Serediuc (n. 1981, Timișoara) a absolvit Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Vest, Timișoara, și un master de Creative Writing la aceeași universitate. A publicat în reviste literare și antologii, obținând premii pentru poezie și proză scurtă. Primul său roman, Varză, a câștigat concursul de debut al Editurii Adenium în 2013, când a și fost publicat. În anul 2022, la Editura Casa de Pariuri Literare i-a apărut volumul de poezii manual de realcătuire a sinelui.

Foto: Michele Agostinis

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.