Cărțile autorului Dr. Robyn L. Gobin

Robyn L. Gobin este doctor în psihologie clinică al Universităţii din Oregon. A urmat cursuri de specializare în domeniul traumelor interpersonale şi în cel al sănătăţii mintale a femeilor în cadrul Departamentului Veteranilor din SUA şi la Universitatea Brown. Este un apreciat conferenţiar, profesor, cercetător şi psihoterapeut. Cercetările sale au fost finanţate de organizaţii importante precum Asociaţia Americană de Psihologie şi Societatea Internaţională pentru Studiul Traumelor şi al Disocierii. Rezultatele acestora au fost aduse la cunoştinţa publicului larg de numeroase publicaţii şi instituţii mass-media, printre care Black Women’s Health Imperative, CiLiving, Oregon Daily Emerald, Trauma Psychology News şi American Psychological Association Monitor.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.