Cărțile autorului Scott Lenga

Scott Lenga este fiul lui Harry. S-a născut la St Louis și deține o licență în Economie la University of California, Berkeley, și un masterat în Drept la University of California, Los Angeles. Trăiește împreună cu soția în Israel și au trei fiice care au crescut ascultând povești despre bunicul lor pe care nu l-au cunoscut niciodată. A scris și a ținut conferințe despre suferințele familiei sale în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și imediat după. Este jurist specializat pe probleme de proprietate intelectuală și consilier la diverse corporații din domeniul tehnologic (www.ScottLenga.com).

 

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.