Cărțile autorului Cristina Gavrilovici

Cristina Gavrilovici este profesor de pediatrie la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” (UMF) din Iași, unde predă şi bioetică la nivel postuniversitar, medic primar pediatru și medic specialist de nefrologie pediatrică. Masterat în bioetică la Universitatea Case Western Reserve din Cleveland, Ohio, doctor în medicină și doctor habilitat la UMF Iași. Expert al Comisiei Europene în etica cercetării, membră în Consiliul Național de Etică și președinta Comisiei de Etică a UMF Iași. În domeniul nefrologiei pediatrice a realizat cercetări privind insuficiența renală cronică terminală la copii și bolile renale congenitale. A contribuit la publicarea a nouă cărți în domeniul bioeticii, a semnat 47 de capitole de carte în diverse monografii și peste 60 de articole în domeniul pediatriei, al nefrologiei pediatrice și al bioeticii.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.