Cărțile autorului Rahaf Mohammed

Rahaf Mohammed avea optsprezece ani când a fugit din Arabia Saudită, atrăgând atenţia lumii prin postările ei de pe Twitter. Fiica unui politician, Rahaf a fost crescută conform unei interpretări opresive a islamului care spune că fetele şi femeile nu au practic niciun fel de libertate. Un mare număr de oameni s-au mobilizat şi i-au susţinut cauza pe reţelele de socializare; ca urmare, Rahaf a primit azil în Canada, ţară în care locuieşte în prezent şi militează pentru libertatea şi drepturile femeilor.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.