Cărțile autorului Roxana Apostolache

Roxana Apostolache este doctor în ştiinţele educaţiei cu o teză despre evaluarea competenţei psihopedagogice în învăţământul preuniversitar din perspectiva asigurării calităţii. În prezent, este lector universitar la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, în cadrul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic. Are lucrări publicate şi articole ştiinţifice în domenii precum: educaţia online, competenţa psihopedagogică, comunicarea didactică, managementul clasei de elevi, educaţia adulţilor, fiind autoarea cărţii Competenţă şi calitate. Repere ale evaluării profesorului (2012) şi coautoare a volumului Introducere în managementul clasei de elevi (2010). S-a implicat în proiecte şi stagii internaţionale de formare pentru utilizarea noilor tehnologii informaţionale în educaţie, având preocupări legate de dezvoltarea competenţelor pedagogice în context digital.

 

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.