Cărțile autorului Daniel-Valeriu Boboc

Daniel-Valeriu Boboc este cercetător ştiinţific la Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” din 2019. Absolvent al Facultăţilor de Istorie (1998) şi Filozofie, specializarea Ştiinţe politice (2002) la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi. Este doctor în istorie contemporană (2012) la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi cu teza „Vot universal şi cultură politică în România interbelică”. A publicat articole în reviste ştiinţifice. Domeniile sale de interes sunt viaţa politică din România în perioada dintre cele două războaie, România în relaţiile internaţionale, Holocaustul în România şi istoria regimurilor dictatoriale/totalitare.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.