Cărțile autorului Liviu Surugiu

Liviu Surugiu (n. 1969) scriitor și scenarist, a debutat în 1994 în Jurnalul SF, publicând apoi în revistele SuperNova, Curierul Național, Gazeta SF, Argos, Nautilus, CPSF, CPSFA-Nemira, Ficțiuni, ZIN, CSF, Helion, precum și în peste zece antologii. Una dintre cele mai mari realizări ale sale este selecționarea povestirii The Choice (apărută în revista Galaxy's Edge, SUA, 2020) spre a fi dusă de NASA într-o capsulă a timpului pe Lună în cadrul misiunii Artemis (2025). Pe Pământ, a publicat în cele mai importante reviste din SUA, Anglia, Franța, Italia, Spania, Germania, India, Ungaria, Peru, Estonia și Ecuador și a primit 43 de premii literare naționale și internaționale (între care ”Writers of The Future – Hollywood” și ”HBO – Screenplay Contest”). De același autor, la Editura Polirom a mai apărut în 2021 volumul Fata de pe Drumul Mătăsii (Premiul pentru cel mai bun volum de proză scurtă al anului, Romcon 2022).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.