Cărțile autorului T.C. Shelley

T.C. Shelley, una dintre cele mai îndrăgite autoare australiene de cărţi pentru copii, a studiat literatura şi scrierea creativă. Predă limba şi literatura engleză de douăzeci de ani şi, cu mult înainte să fie profesoară, a scris poezie şi proză scurtă şi a luat parte la numeroase lecturi publice. S-a apucat să scrie romane pentru a o distra pe fata ei, la îndemnul căreia a şi început să publice. Monstrul care nu era (2019), primul ei roman, s-a bucurat de mare succes, fiind urmat, un an mai tîrziu, de o continuare la fel de savuroasă, Vîrcolacii care nu erau (2020). Scriitoarea locuieşte în Perth, în vestul Australiei, alături de soţul şi fiica ei, precum şi de cei doi cîini ai lor. Adoră să călătorească şi nu îi e teamă că se va rătăci.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.