Cărțile autorului Mihaela Suditu

Mihaela Suditu, prof. dr., decan la Facultatea de Litere şi Ştiinţe, Departamentul Ştiinţe ale Educaţiei, Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti. Doctor în ştiinţe ale educaţiei la Universitatea din Bucureşti. Predă cursuri de teoria şi metodologia instruirii, didactica predării ştiinţelor educaţiei, programe de educaţie emoţională în grădiniţă şi şcoală, managementul carierei şi dezvoltare personală. Autor, coautor sau coordonator a zece volume şi peste 75 de studii şi articole ştiinţifice publicate în volume şi reviste din ţară şi din străinătate. Coordonator şi membru în echipe de proiecte de cercetare-dezvoltare internaţionale şi naţionale. Dintre lucrările publicate, menţionăm: Violence Prevention and Safety Promotion in Higher Education Settings (ed. în colab., 2017), Inteligenţa socioemoţională, competenţă a profesiei didactice (2009).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.