Cărțile autorului Ioan Ioja

Ioan Ioja este profesor de matematică cu gradul didactic I, doctor în ştiinţele educaţiei, titular la Colegiul Tehnic „Infoel” Bistriţa şi director la Casa Corpului Didactic din judeţul Bistriţa‑Năsăud. Din 2014 este profesor asociat la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei – extensia Năsăud din cadrul Universităţii „Babeş‑Bolyai”, Cluj‑Napoca. Principalele preocupări ştiinţifice sînt formarea adulţilor, în special formarea continuă a cadrelor didactice, absorbţia fondurilor europene şi managementul de proiect. Din 2006 a coordonat mai multe proiecte cu finanţare externă care au contribuit la dezvoltarea resursei umane din sistemul de educaţie şi la oferirea unor servicii educaţionale complementare. Este autorul volumului Formarea continuă a cadrelor didactice debutante de specialitate Matematică (2020), coautorul lucrării Tratat de management educaţional pentru învăţămîntul primar şi preşcolar (2015) şi colaborator la Dicţionarul praxiologic de pedagogie (vol. I, 2016; vol. II, 2016; vol. III, 2017; vol. IV, 2018; vol. V, 2019). De asemenea, este autorul mai multor articole şi studii publicate în reviste de specialitate.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.