Cărțile autorului Laura Gallego

Laura Gallego (n. 1977 în Quart de Poblet, Valencia) este una dintre cele mai îndrăgite autoare spaniole de literatură pentru copii şi tineret. Doctor în Filologie hispanică la Universitatea din Valencia, a început să scrie la vîrsta de unsprezece ani. Finis Mundi (1999), primul roman publicat, a obţinut premiul El Barco de Vapor, ce îi va fi decernat din nou cîţiva ani mai tîrziu, pentru La leyenda del Rey Errante (2003). Laura Gallego a scris pînă acum 27 de romane, dintre care amintim: cărţile din seria Crónicas de la Torre, Dos velas para el diablo (2008), Donde los árboles cantan (2011), distins cu Premiul Naţional de Literatură pentru Copii şi Tineret, El Libro de los Portales (2013) şi faimoasa trilogie Memorias de Idhún. În 2011 a primit premiul Cervantes Chico pentru întreaga operă. Cărţile sale s-au vîndut în Spania în trei milioane de exemplare şi au fost traduse deja în 16 limbi. Bestiarul lui Axlin (2018) este prima carte din trilogia Străjerii Cetăţii, fiind urmată la scurt timp de Secretul lui Xein şi de Misiunea lui Rox.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.