Cărțile autorului Cristina Hermeziu

Cristina Hermeziu este jurnalistă. S-a născut în 1971, la Iaşi. Doctor în filologie al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, în 2004, a fost realizatoare de emisiuni la TVR Iaşi timp de zece ani. În 2005 se stabileşte în Franţa, unde urmează studii postdoctorale la Université Paris II şi Institut Français de Presse. Publică articole în Evenimentul zilei, Adevărul, Scriptor şi Dilema veche. În Franţa semnează articole în Le Magazine Littéraire, La Lettre, ActuaLitté, Hermès. A publicat Revoluţia din depărtare (Editura Curtea Veche, 2011), cuprinzînd 30 de mărturii ale românilor plecaţi din ţară după 1989, Parisul nu crede în lacrimi (versuri, Editura Junimea, 2016, Premiul Opera Prima la Festivalul internaţional de literatură „Tudor Arghezi”) şi Vedere din Turnul Eiffel (publicistică, Editura Junimea, 2017). Al doilea volum de versuri, Între timp îţi vezi de viaţa ta, este în curs de apariţie la Editura Junimea.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.