Cărțile autorului Andrew Sean Greer

Andrew Sean Greer (n. 1970) a crescut, alături de fratele lui geamăn, în Washington, DC. A urmat cursurile Brown University, unde a fost purtătorul de cuvînt al generaţiei sale. După ce a trăit cîţiva ani în New York, unde a lucrat ca şofer şi scenarist fără prea mare succes, s-a mutat în Missoula, unde a urmat cursurile unui master de arte plastice la University of Montana. S-a mutat în scurt timp la Seattle, unde a scris pentru Nintendo şi a lucrat ca profesor de colegiu, apoi la San Francisco, unde a început să publice în reviste precum Esquire, The Paris Review şi The New Yorker înainte de a lansa antologia de povestiri How It Was for Me, foarte bine primită de critici. Au urmat romanele The Path of Minor Planets, The Confessions of Max Tivoli (recompensat cu California Book Award şi New York Public Library Young Lions Award), The Story of a Marriage şi The Impossible Lives of Greta Wells. Pentru romanul Less, Greer primeşte Northern California Book Award şi Pulitzer Prize pentru ficţiune. Din 2016 pînă în 2018, Greer a condus fundaţia Santa Maddalena, care sprijină tineri scriitori din întreaga lume şi datorită căreia autori precum Zadie Smith, Michael Cunningham, Colm Toibin, Maylis de Kerangal, Juan Gabriel Vásquez au beneficiat de burse de creaţie. Din 2018, Greer a părăsit fundaţia ca să se dedice scrisului.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.