Cărțile autorului Jeremy Schonfield

Dr. Jeremy Schonfield, fiu şi nepot de rabini britanici, a crescut într‑o comunitate ortodoxă din Londra. Este licențiat în literatură comparată la University of East Anglia, Norwich, doctor în studii ebraice la Cambridge şi profesor de studii ebraice de la mijlocul anilor 1980; interesele sale au fost influenţate de conversaţiile cu părinţii săi şi de enciclopediile consultate în după‑amiezile de Sabat. Principala sa preocupare, textele liturgice, reflectă o tradiţie de familie – bunicul matern, Rabbi dr. J.H. Hertz, şi tatăl său, Rabbi dr. Solomon Schonfield, au publicat ediţii adnotate ale cărţii de rugăciuni Siddur, care conține textele ritualice zilnice, citate în ordinea recitării lor. Cartea sa Undercurrents of Jewish Prayer (2006) a fost nominalizată la American Jewish National Book Awards, la categoria „Gândire ebraică modernă”. A participat la editarea a cinci ediţii în facsimil ale unor manuscrise liturgice medievale cu anluminuri destinate ajunului Paştelui, cel mai recent fiind The Brother Haggadah (Thames and Hudson, Londra, 2016), şi se numără printre editorii publicației Jewish Historical Studies din 1981. În prezent este Fellow în cadrul Oxford Centre for Hebrew and Jewish Studies, Reader „John Rayner” în liturghie la Leo Baeck College, Londra, şi Visiting lecturer la Abraham Geiger Kolleg, Berlin. Printre proiectele sale în desfășurare se numără analiza literară a ritualului liturgic zilnic şi studiul legăturilor dintre ciclul sărbătorilor şi ciclul vieţii ebraice. Jeremy Schonfield şi soţia lui, psihanalist, au trei fii şi locuiesc la Londra.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.