Cărțile autorului Robert Seethaler

Robert Seethaler, scriitor, scenarist şi actor austriac, s-a născut în 1966 la Viena. A devenit cunoscut publicului prin rolurile din serialul Ein starkes Team şi, mai nou, prin cel din filmul Tinereţe, în regia lui Paolo Sorrentino. A debutat în 2006 cu romanul Die Biene und der Kurt, urmat de Die weiteren Aussichten (2008) şi Jetzt wird’s ernst (2010). Publicarea romanului Der Trafikant, în 2012, îi aduce recunoaşterea internaţională, iar O viaţă de om (2014) va primi elogiile criticii, fiind nominalizat la Man Booker International Prize în 2016 şi International Dublin Literary Award în 2017. În 2018, romanul Das Feld a fost distins cu Rheingau Literatur Preis. Robert Seethaler îşi împarte viaţa între Viena şi Berlin.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.