Cărțile autorului Diana Dumitru

Diana Dumitru este conferenţiar universitar la Catedra de Istorie şi Ştiinţe Sociale din cadrul Universităţii Pedagogice de Stat „Ion Creangă”. I‑au fost acordate burse prestigioase, printre care Gerda Henkel Stiftung, bursa Institutului Internaţional pentru Studii ale Holocaustului din cadrul Yad Vashem pentru studii şi cercetări postdoctorale şi Rosenzweig Family Fellowship pentru cercetare în cadrul Muzeului Memorial al Holocaustului din Statele Unite. A publicat peste 40 de articole şi două cărţi, iar în 2012 a fost distinsă cu Mary Parker Follet Award pentru cel mai bun articol sau capitol publicat în domeniul politicii şi istoriei, din partea Asociaţiei Americane pentru Ştiinţe Politice.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.