Cărțile autorului Emil Stan

Emil Stan este absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea din Bucureşti; doctoratul l-a obţinut în anul 1997, în cadrul aceleiaşi universităţi, cu o temă aparţinînd filosofiei educaţiei: Vocaţia paideică a filosofiei româneşti. Este profesor universitar la Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti şi directorul Departamentului Ştiinţele Educaţiei. Dintre lucrările publicate amintim: Vocaţia paideică a filosofiei româneşti (Editura Paideia, 1999), Spaţiul public şi educaţia la vechii greci (Editura Institutul European, 2003), Pedagogie postmodernă (Editura Institutul European, 2004), Educaţia în postmodernitate (Editura Institutul European, 2007), Managementul clasei (Editura Institutul European, 2009), Lecţia uitată a educaţiei. Întîlnirea Micului Prinţ cu vulpea (Editura Institutul European, 2014), Filosofia ca terapie. Ce să faci cînd nu ştii ce să faci (Editura Institutul European, 2016). Domenii de competenţă: teoria şi filosofia educaţiei, educaţie civică, etică aplicată.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.