Cărțile autorului Sophie Sabbage

Sophie Sabbage este scriitoare şi consultant motivaţional şi a lucrat în domeniul dezvoltării resurselor umane, al transformării mentalităţilor şi al schimbării culturii organizaţionale vreme de douăzeci de ani. De cînd a fost diagnosticată cu cancer terminal în octombrie 2014, Sophie şi-a folosit priceperea, curajul şi tenacitatea ca să refuze condamnarea la moarte şi să-şi refacă viaţa. În loc să se lupte cu cancerul, a decis să îl asculte, să se dezvolte şi să-şi transforme viaţa în acord cu boala. Asta a însemnat şi o reaşezare a muncii ei, ca să continue să ajute, în limitele bolii.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.