Cărțile autorului Golnaz Hashemzadeh Bonde

Golnaz Hashemzadeh Bonde s-a născut în Iran, în 1983, şi a fugit alături de părinţi în Suedia cînd era doar un copil. A absolvit Stockholm School of Economics şi este unul dintre primii cincizeci de absolvenţi ai programului academic Goldman Sachs Global Leaders. Este fondator şi director al Inkludera Invest, o organizaţie non-profit care militează împotriva marginalizării sociale. A debutat în 2012 cu romanul Eu nu sînt ea. Cel de-al doilea roman, Ceea ce datorăm, a fost publicat la Wahlström & Widstrand, în 2017, şi este în curs de traducere în peste douăzeci şi cinci de limbi. În prezent Golnaz Hashemzadeh Bonde locuieşte cu soţul şi fiica ei în Suedia.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.