Cărțile autorului Anca Popovici Borzea

Anca Popovici Borzea (n. 1979) este conferenţiar doctor la Departamentul de Formarea Profesorilor, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea din Bucureşti. Domeniile de interes profesional, concretizate în dezvoltarea de cursuri, proiecte academice şi de cercetare, sînt: teoria şi metodologia curriculumului; formarea profesorilor; educaţia STEM. O parte dintre aceste preocupări s‑au concretizat în articole şi lucrări de specialitate şi în documente de politică educaţională relevante pentru domeniul calificărilor din învăţămîntul superior şi reforma curriculară pentru învăţămîntul preuniversitar. Din 2004 pînă în prezent a participat la peste 20 de proiecte naţionale şi internaţionale (Leonardo da Vinci, Phare, FSE‑POSDRU, UEFISCDI, FP7, Orizont 2020), ocupînd atît funcţii de expert, cît şi de management. A activat în calitate de expert extern pentru organizaţii precum Ministerul Educaţiei Naţionale şi World Vision România, de reviewer pentru conferinţe internaţionale de prestigiu din ţară, moderator sau raportor într‑o serie de manifestări ştiinţifice sau membru al comitetelor de organizare sau ştiinţifice. Lucrări publicate: Coordonate ale unui nou cadru de referinţă al curriculumului naţional (co‑coord., Editura Didactică şi Pedagogică, Bucureşti, 2012), Analiza multicriterială a politicilor în domeniul curriculumului (coautor, Editura Didactică şi Pedagogică, Bucureşti, 2012), Baze conceptuale pentru dezvoltarea cadrului naţional al calificărilor din învăţămîntul superior în România (coautor, Paideia, Bucureşti, 2007) etc.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.