Cărțile autorului J.M. Roberts

J.M. Roberts (1928-2003) a studiat la Oxford. A predat la Merton College, Oxford, din 1953 pînă în 1979. Din 1979 pînă în 1985 a fost rector al Southampton University, iar din 1985 pînă în 1994, director al Merton College. Din 1967 pînă în 1976 a fost coeditor al The English Historical Review. A publicat Europe 1880-1945, The Mythology of the Secret Societies, The Paris Commune from the Right, The Age of Revolution and Improvement şi The French Revolution.În 1985 BBC2 a difuzat seria de 13 documentare istorice intitulată The Triumph of the West, pentru care Roberts a fost scenarist şi narator; în acelaşi an el a publicat cartea omonimă. A fost consilier istoric al serialului de succes People’s Century, produs de BBC. A mai publicat The Penguin History of Europe şi The Penguin History of the Twentieth Century.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.