Cărțile autorului Richard A. Warshak

Dr. Richard A. Warshak este psiholog clinician şi cercetător, fiind, în acelaşi timp, un conferenţiar recunoscut la nivel mondial şi o autori­tate în domeniile divorţului, custodiei şi psihologiei copiilor alienaţi. Oferă consultanţă avocaţilor, specialiştilor în sănătate mintală şi părinţi­lor din Statele Unite şi nu numai. Dr. Warshak a absolvit Midwood High School la vîrsta de şaisprezece ani şi a terminat studiile de licenţă la Cornell University. A obţinut titlul de doctor la Southwestern Medical Center din cadrul University of Texas, unde este în prezent profesor de psihologie şi laureat cu Distinguished Alumni Award. Face parte din consiliul editorial a trei jurnale de specialitate. A fost consultant la Casa Albă, iar studiile sale sînt citate de instanţe şi organe legislative din întreaga lume. A scris peste patruzeci şi cinci de articole academice, două cărţi şi un chestionar online adresat părinţilor şi folosit de experţii în domeniu. Raportul său, în calitate de amicus curiae, despre impactul mutării asupra copiilor a influenţat o hotărîre judecătorească a Curţii Supreme din California care a devenit un punct de referinţă. Dr. Warshak este protagonistul unui documentar realizat de PBS, iar munca sa a fost prezentată în presa scrisă şi audiovizuală internaţională, la posturi şi în publicaţii precum NBC, CBS, ABC, CNN, CTV, FOX, National Public Radio, New York Times, USA Today, Macleans, Washington Post, London Sunday Telegraph, Toronto Star, SEMANA şi Time. Dr. Warshak trăieşte şi lucrează împreună cu soţia sa în Dallas, Texas. Site-ul său oficial este www.warshak.com.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.